Emma Appelgren gravidfotograf logga

Ny produkt: en vacker linnebox i sand

Ny produkt: linnebox i sand
10 bilder får plats i denna exklusiva box

Är du sugen på gravidboudoir men vet inte riktigt vad du ska ha bilderna till sedan? Man kanske inte är helt bekväm med att sätta upp sådana bilder på sig själv på väggen.. Då är detta något för dig. Jag har tagit in en ny produkt: en vacker linnebox i sand. Boxen innehåller 10 bilder i storleken 13×18 cm med en otroligt fin passepartout (det vita runt bilden) och själva bilden är tryckt på fine arts-papper.

Hela boxen blir ett otroligt vackert minne av din fotografering och den känns som en lyxig liten hemlighet. När du fotograferas hos mig tar jag med mitt visningsexemplar så du kan få klämma och känna lite på den.

Vad är gravidboudoir?

En gravidboudoirfotografering är en fotografering i så mycket eller så lite kläder du känner dig bekväm i och vi fotar i en vacker hotellsvit, med fokus på sinnlighet och närvaro. Det handlar inte om att se sexig ut (även om bilderna så klart kan uppfattas så) utan att porträttera din fantastiska starka kropp som bär ett mirakel.

Jag har vackra spetskimonos, korta toppar och scarfar som vi använder till bilderna. Du kan även ha på dig exempelvis en vit herrskjorta eller en stickad tröja som vi drar upp för att visa din fina mage. Alltihop avslutas med ett blomsterbad.

Vill du veta mer om gravidboudoir? Kolla in min video som förklarar vad det är och hur det går till (klicka här).

Ny produkt: linnebox i sand
Boxen när den är stängd

Är du nyfiken på att boka en fotografering?

Om du är sugen på att boka en gravidfotografering hos mig (och kanske till slut få dina bilder som min nya produkt: en vacker linnebox i sand!), kan du kika in på min bokningssida. Den hittar du här. Jag ser fram emot att höra ifrån dig! 🥰

Kram, Emma 🌸

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Emma

    Tack, visst är den! 🥰

Lämna ett svar