Du är världens finaste partner!

Ni väntar barn tillsammans. Kanske är det första barnet? Det är spännande, overkligt och lite läskigt – allt på en gång! Det kan det vara även om det är ett litet syskon som växer i magen.

Det är inte alltid så lätt att vara den som står brevid när någon är gravid. Man vill stötta och finnas där men många gånger är det svårt att veta vad man ska göra när hormonerna lever rövare med den blivande mamman. De förändringar ni står inför påverkar henne redan både kroppsligt och själsligt och för dig handlar det kanske mest just nu om att fixa och förbereda allt så bra som möjligt inför bebisens ankomst. Igenkänning?

Jag förstår att du vill visa henne att hon är den mest fantastiska kvinnan i världen, för det är hon ju! Med denna julklapp ger du henne en rejäl ego-boost och en härlig stund där hon får känna sig stark och vacker. Vad kan vara bättre?

Bästa julklappen

Detta ingår i paketet:

  • Gravidfotografering: Winter Magic (inklusive 3 st högupplösta, redigerade bilder)
  • Bola gravidsmycke
  • En supergod ekologisk chokladkaka från Rawchokladfabriken i Arvika
  • Ett fint inslaget paket levererat direkt till dig
Fortsätt scrolla för att se bilder och läsa precis hur det går till.

Ditt pris: 4000 kr

För varje såld julklapp donerar jag 5 % till Insamlingsstiftelsen för IVF (länk), för att bidra till att ofrivilligt barnlösa par kan få ekonomisk hjälp. ♥

Mer information

Vad är gravidfotografering Winter Magic?
Det kan vara lite kallt och ruggigt att fotograferas ute på vintern. Därför har jag skapat ett upplägg med en kortare fotografering på 30 minuter så att den blivande mamman ska hålla värmen och känna att det är roligt. Jag har med filtar och värmepåsar och något varmt att dricka. (Psst! De tre bilderna här ovanför är alla tagna i kallt väder.)

Hur går fotograferingen till?
Vi kommer tillsammans överens om tid och plats (i Lund/Malmö med omnejd), med en reservdag ifall det blir dåligt väder eller vid sjukdom. Den blivande mamman kommer att få välja en vacker klänning från min gravidgarderob (länk med bilder på klänningarna skickas separat). Du som partner får gärna följa med på fotograferingen.

Vad händer efter fotograferingen?
Samma kväll eller dagen efter skickar jag en sneak peak på en bild. Efter ca dagar skickar jag en länk till ett onlinegalleri med ca 15 bilder där den blivande mamman får välja ut sina 3 favoriter. Det kommer att finnas möjlighet att köpa till fler bilder och jag hjälper gärna till att beställa förstoringar från min leverantör.

Vad är en bola?
En bola är ett gravidsmycke som innehåller en diskret bjällra och hänger på en lång kedja ner vid magen. Från och med vecka 20 ska bebisen i magen kunna höra denna bjällra som ett lugnande ljud när mamman bär halsbandet. När bebisen är född kan man hänga bolan på vagnen för att ge samma lugnande känsla. Det ingår en lång kedja till smycket.

Hur långt gången ska den blivande mamman vara för att presentkortet ska passa?
Det spelar egentligen ingen roll! Jag rekommenderar fotografering mellan vecka 25-35 för att den gravida ska orka men det beror ju helt på hur man mår. Om du undrar något mer över detta kan du skriva det i formuläret när du skickar in. Fotograferingen sker tidigast efter jul och senast i mars 2020.

Begränsat antal (10 stycken) – vänta

inte med att boka!

Köp presentkortet här

Fyll i formuläret nedan för att köpa ett presentkort. Jag återkommer till dig inom 24 timmar.

Logga för Emma Appelgren

Senaste från Instagram

Instagram has returned invalid data.
Copyright Emma Appelgren 2019