Emma Appelgren gravidfotograf logga

5 julklappstips till någon du tycker om

5 julklappstips till någon du tycker om

Här kommer en bra lista med 5 julklappstips till någon du tycker om. En del av skönhetsgrejerna har min favoritmodell Feven tipsat om och hon jobbar på Kicks här i Lund och har därför stenkoll på sånt. Inget av mina tips har med något samarbete att göra utan är bara genuina tips på bra saker som blir uppskattade julkappar.

Ett

En gammal favorit hos mig – Clarins Beauty Flash Balm som är guld om du är puffig runt ögonen för att du har sovit dåligt eller kanske har gråtit en skvätt. Den drar verkligen ihop huden utan att kännas obehaglig och därför är denna kräm din räddaren i nöden. En superbra present till någon du känner väl, så personen inte tar illa upp haha och tror att du tycker att hen ser lite sömnig ut. 🙈

Två

Tips nummer två är en fin kalender för 2021 att fylla med roliga saker, eller varför inte härliga anteckningsblock från Jo & Judy? Jag älskar deras grejer, de är såå fina. Du kan se ett block på bilden längst upp i detta inlägg. Visst är de härliga? De har även fina pennor, mappar, vykort med peppande budskap och massa annat, så du borde gå in och spana!

Tre

Origins ”Drink Up Intensive Overnight Mask” är ett supertips från Feven! Masken används över natten och ska vara superbra för torr hud samt lukta himmelskt. Därför är den helt klart en klockren julklapp! ❤️ Eller varför inte satsa på en ögonmask?

Fyra

För den som alltid fixar maten och gör fint, och kanske därmed behöver en ledig dag är mitt nästa tips följande: Färdigfixad julmat, som till exempel den här från Alice & Kattens tesalong, vilket är en superbra present tycker jag.

Fem

En fotografering! Kanske känner du någon som är gravid eller precis har fått barn? Eller en familjefotografering som en härlig present till hela familjen? Då det ofta är roligare att få något sådant än många småsaker kan man kan gå ihop flera stycken och ge en gemensam present istället. I min familj kan det hända att någon ska få en fotogafering i julklapp. 😍

5 julklappstips till någon du tycker om
Feven

Själv ÄLSKAR jag att köpa julklappar. Jag tycker sedan många år att det är mycket roligare att köpa julklappar än att få dem själv (även om jag så klart uppskattar en fin present). Det är även superroligt att slå in julklapparna i fina paket. Bland annat Ellos och Panduro Hobby har fina presentpapper. Förra året gjorde jag en film om hur man slår in fina paket och du kan spana in den här.

Gillade du min lista med 5 julklappstips till någon du tycker om? Lämna gärna en kommentar. ❤️❄️

Ha en fin kväll!

Kram, Emma 🌸

Lämna ett svar